Acasă Administraţie Aquatim spală și igienizează rețeaua de distribuție în Zgribești, Hitiaș, Jena, Alioș,...

Aquatim spală și igienizează rețeaua de distribuție în Zgribești, Hitiaș, Jena, Alioș, Giulvăz și Ohaba-Forgaci

DISTRIBUIȚI

Aquatim atenționază că în următoarele zile se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Ca urmare, pe 4 mai, între orele 8-15 se va opri furnizarea apei în Zgribești, iar presiunea va fi scăzută între orele 8-15 în Hitiaș și, între orele 8-13, în Jena.

Pe 5 mai, între orele 8-15 presiunea va fi scăzută în Ohaba-Forgaci, iar între orele 8-13, în Zgribești și Visag.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

Pe 4 mai, între orele 9-14 se va întrerupe furnizarea apei în Alioș pentru lucrări la stația de tratare, iar pe 4 și 5 mai, zilnic între orele 9-14 se va opri apa în Giulvăz pentru lucrări la foraj.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7.

 

Comentarii

comentarii