Acasă Actualitate Arădean, urmărit de țigani pe autostrada Sibiu – Arad: I-au tăiat cauciucul...

Arădean, urmărit de țigani pe autostrada Sibiu – Arad: I-au tăiat cauciucul prin ”Metoda Sinești”

DISTRIBUIȚI

Valentin Petrean a postat pe Facebook ce i s-a întâmplat venind de la Sibiu spre Arad. Cele scrise de Valentin pe rețeaua de socializare sunt lucruri despre care am mai auzit atât în parcările de pe autostrada din Ungaria, sau cea din Austria, dar și prin țară, ultimul exemplu fiind la Sinești, în județul Ialomița.

Victimă a doi țigani, Valentin precizează că nici nu contează etnia, spunând acest lucru doar ca stare de fapt. Aceștia erau tineri, având aproximativ 30 de ani și se aflau într-un BMW 730 de culoare neagră înmatriculat în județul Vâlcea.

Textul postat de Valentin Petrean:

„15 May at 23:43 ·

#românia_actuală

14 mai 2018 ora 20:10, am oprit in statia peco Socar de la Vestem, am consumat ceva la bar, a durat 10 minute, doi tigani (etnia nu contează, o spun ca stare de fapt) bine imbrăcați, de cca 30 ani au parcat langa mine cu un BMW 730, negru, model 2010, inmatriculat in VL (Vâlcea) si mi-au taiat cauciucul pe roată stânga spate (am suspiciunea rezonabilă că ei ?). Nu am sesizat atunci, au plecat cu cateva momente inaintea mea si m-au asteptat in sensul giratoriu, am plecat spre autostrada in directia Arad, au venit cativa km in spatele meu si apoi au iesit de pe autostrada. Dupa inca cativa km am sesizat pana (ploua torențial) și am observat cauciucul taiat, probabil #metoda_Sinești”.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii