Acasă Eveniment Asistenta medicală Mihaela Dobre a murit în urma unui grav accident rutier,...

Asistenta medicală Mihaela Dobre a murit în urma unui grav accident rutier, chiar în spitalul în care muncea

DISTRIBUIȚI

Tragedie, joi, în județul Arad. În jurul orei 18.30, printr-un apel la 112, se anunța un accident între Șiria și Horia. Ajunși la fața locului, pompierii și medicii au constatat că o femeie în vârstă de 43 de ani are nevoie neapărat de îngrijiri medicale.

„O femeie de 43 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709, în afara localității Horia, sens de mers Șiria-Arad, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din Pâncota, care se deplasa din sens opus. În urma impactului, a fost rănită grav conducătoarea auto, aceasta fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale“, transmiteau reprezentanții IPJ Arad la câteva ore de la producerea accidentului.

Mihaela, cea care urma să fie transportată la spital, era asistentă medicală la Spitalul Județean din Arad și se grăbea să ajungă la muncă. Din nefericire, toată graba s-a plătit scump. Mihaela Dobre a decedat câteva ore mai târziu, chiar în spitalul în care muncea cu drag de ani de zile. Din nefericire, odată ajunsă la spital, starea ei s-a agravat din ce în ce mai tare, iar medicii, colegii ei, n-au mai putut să facă nimic ca să o salveze, scrie specialarad.ro.

Comentarii

comentarii