Acasă Actualitate Program „de la opt la opt” la Serviciul de Pașapoarte Timiș

Program „de la opt la opt” la Serviciul de Pașapoarte Timiș

DISTRIBUIȚI

Prefectul Mihai Ritivoiu anunță, așa cum s-a obișnuit în ultima perioadă – pe Facebook, că a fost prelungit programul la Serviciul de Pașapoarte Timiș. Astfel, începând de luni, 20 iunie, angajații serviciului vor avea relații cu publicul, la sediul din Iulius Town, de la ora 8 la ora 20.

„Am dispus prelungirea cu patru ore a programului de lucru al Serviciului de Paşapoarte Timiş. De săptămâna viitoare vom fi la dispoziția dumneavoastră de luni până vineri între 08:00 şi 20:00. Facem toate eforturile omeneşti să deservim cât mai multă lume. Funcție de evoluția cererilor şi de capacitatea de rezistență la efort a angajaților, programul va putea suferi modificări, dar deocamdată vom fi acolo de la opt la opt”, anunță prefectul Mihai Ritivoiu, pe rețelele de socializare.

Potrivit platformei de programare online, la momentul redactării acestui articol, pentru pașapoarte electronice simple, primele locuri disponibile la Serviciul de Pașapoarte Timiș sunt în luna august: două locuri pe 2 august, restul la finalul lunii.

Comentarii

comentarii