Acasă Cultura Așteptându-l pe Brâncuși, finalul, în Piața Unirii Timișoara

Așteptându-l pe Brâncuși, finalul, în Piața Unirii Timișoara

DISTRIBUIȚI

O etno-instalație din vechi artefacte populare care au inspirat formele capodoperelor brâncușiene, etnomarionate gigantice, alai de ”Sperieciori” și performance de percuție și vizual: toate pot fi admirate de către bănățeni în ultimul eveniment expozițional al proiectului ”Așteptându-l pe Brâncuși”, joi, 19 octombrie 2023.

Expoziția outdoor Așteptându—l pe Brâncuși 20 va fi deschisă la ora 18:00, în Piața Unirii din Timișoara.

Alaiul de Sperieciori va porni la ora 19:00, din fața Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș (str. E. Ungureanu nr.1), cu performance de percuție în Piața Libertății, apoi, pe strada V. Alecsandri și în Piața Unirii, la expoziția outdoor de lângă monolitul metalic din fața Muzeului de Artă Timișoara.

“Vă așteptăm bucuroși Așteptându-l, să fiți cu noi în a 20-a joi, să vă alăturați alaiului de sperieciori și să punem, cu toace , punct acestor 5 luni de expoziții outdoor! Detalii, găsiți în fișierele atașate.

Cu aceeași plăcere, vă invităm și la următorul spectacol artefactum în Nocturnalii, Monoloagele solitudinii, marți, 24 octombrie, de la 19:00, în Studioul Francinscan din Timișoara str.E. Ungureanu 1”, îndeamnă organizatorii.

 

Comentarii

comentarii