Acasă Actualitate Atmosferă de sărbătoare la Castelul Regal de la Săvârşin, acolo unde familia...

Atmosferă de sărbătoare la Castelul Regal de la Săvârşin, acolo unde familia regală petrece Crăciunul și Anul Nou

466
DISTRIBUIȚI

E atmosferă de sărbătoare la Castelul Regal de la Săvârşin, acolo unde familia regală petrece Crăciunul și Anul Nou. Din cauza pandemiei, totul se desfăşoară în cadru restrâns. Colindătorii nu vor mai fi primiţi, anul acesta. Pregătirile au fost, însă, ca la carte.

Ca în fiecare an, membrii Familiei Regale petrec Crăciunul la Castelul Regal de la Săvârşin, potrivit tradiţiei instituite de Regele Mihai.

Anul acesta, însă, Majestatea Sa Margareta a dorit ca masa să fie decorată cu roadele pământului și cu mai multe lumini, ca semn al speranței și compasiunii.

Din meniul de Crăciun de la castel nu au lipsit curcanul umplut, cozonacul și produse tradiționale românești. Şi nici bradul înalt şi bogat din salonul mare al castelului.

Dacă la Săvârșin memoria și imaginea Regelui Mihai sunt prezente în continuare, o decorațiune specială cu Nașterea Mântuitorului a fost amplasată în brad în memoria Reginei Ana. Pentru membrii Familiei Regale, Crăciunul reprezintă o sărbătoare petrecută în familie. De această dată, însă în format restrâns.

Majestatea Sa Margareta: Din căminul nostru, de la Săvârşin, doresc tuturor românilor din ţară, din Republica Moldova şi celor departe de ţara şi familie La mulţi ani cu sănătate, speranţă şi pace sufletească. Aşa să ne ajute Dumnezeu

Familia Regală va petrece Revelionul tot la castelul din Săvârșin.

Sursa: observator.tv

Comentarii

comentarii