Acasă Eveniment Au comandat ciuperci halucinogene de pe Dark Net de pe internet. Ce...

Au comandat ciuperci halucinogene de pe Dark Net de pe internet. Ce au găsit în coletul primit întrece orice imaginație

881
DISTRIBUIȚI

Trei tineri au avut parte de o surpriză de proporții. Au comandat de pe Dark Net ciuperci halucinogene, iar când au deschis coletul au găsit ciuperci comestibile, din comerț.

Polițiștii Antidrog intraseră pe fir și au schimbat la Poștă conținutul coletului. Cei trei s-au ales cu dosar penal și, între timp, au fost condamnați în primă instanță.

Cei trei tineri au comandat de pe Dark Net trei plicuri cu ciuperci „magice” în valoare de 46 de euro. Trei săptămâni a durat până când comanda a fost livrată din străinătate.

Cel care a comandat ciupercile a ridicat coletul și a mers acasă, unde au venit și ceilalți doi tineri. La doar câteva minute după ce au desfăcut pachetul, polițiștii au descins la locuința cu pricina.

Aventura tinerilor din Deva, cunoscuți drept amatori de cannabis, potrivit procurorilor, a pornit de la un documentar despre efectele psihice ale consumului substanțelor halucinogene pe care cei trei l-au văzut.

Tânărul care a făcut comanda, deși a recunoscut fapta, a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și o lună de închisoare cu executare, iar ceilalți doi tineri au primit câte 6 și, respectiv, 7 luni cu suspendare și câte 90 de zile de muncă în folosul comunității. Decizia nu este definitivă și a fost atacată cu apel.

Sursa: Realitatea.net

Comentarii

comentarii