Acasă Eveniment Au fost reţinuţi hoţii de motorină din Sebiş

Au fost reţinuţi hoţii de motorină din Sebiş

1128
DISTRIBUIȚI

Polițiștii orașului Sebiș au reținut, ieri, doi tineri pentru furt de combustibil dintr-o autoutilitară. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că cei doi ar fi autorii mai multor fapte penale de pe raza județului Arad.

În noaptea de 04/05 iunie a.c., polițiștii orașului Sebiș au depistat în flagrant delict, doi tineri de 20 de ani, din localitatea Bârsa, în timp ce sustrăgeau combustibil din rezervorul unei autoutilitare parcată în oraşul Sebiș. În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit faptul că, în noaptea de 27/28 aprilie a.c. și 28/29 mai a.c., prin forțarea bușonului, cei doi tineri ar mai fi furat aproximativ 200 de litri de motorină dintr-o autoutilitară parcată la Chisindia. De asemenea, polițiștii au mai stabilit că în noaptea de 03/04 iunie a.c, aceeași tineri au sustras dintr-un garaj din Chisindia, un motoscuter pe care l-au condus spre Buteni, după care l-au abandonat.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea celor doi tineri pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Gurahonț cu propunere de arestare preventivă. Ei sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, polițiștii continuând documentarea activității infracționale a acestora.

Comentarii

comentarii