Acasă Politica AUR Timiș îi cheamă pe cetățeni la dezbateri

AUR Timiș îi cheamă pe cetățeni la dezbateri

DISTRIBUIȚI

Stoica Ciprian Titi, deputat AUR Timiș, a atras atenția cu prilejul conferinței săptămânale, joi 18 aprilie, că jumătate din alegerile care vor avea loc în 9 iunie, europarlamentarele, sunt aproape ignorate.

“Nu avem dezbateri pe teme cu interes european și suntem singurii, noi cei din AUR, care venim în comunități și ne prezentăm programul de guvernare în Parlamentul European. Suntem singura alternativă la Partidul Comasat Român și la Alianța Timișoarei Unite.

Vreau să aveți încredere, să veniți să discutați cu noi, să ne aduceți critici dacă e necesar pentru a găsi cele mai bune soluții”, a spus Titi Stoica.

El a adăugat că cei 35 de ani de sărăcie și dezastru trebuie să se încheie. Istoria noastră recentă e comparabilă cu anii 2009-2010 când tot Partidul Comasat Român ajuns la putere, a tăiat din pensii, din salarii și au mărit taxele și impozitele.

S-a pierdut rezervă de petrol și gaze, nu se ia atitudine, și mai mult Guvernul Ciolacu își dorește să vândă TAROM-ul și portul Constanța.

“De ce acceptăm să ni se vândă țară bucată cu bucată? Sper că într-un final să oprim această trădare de țară! Sună dur dar e cea mai bună exprimare”, a fost mesajul lui Titi Stoica.

Ilie Vasile Sîrbu, candidat AUR la primăria Timișoara, a vorbit de o chestiunea delicată legată de SAD-urile Timișoarei.

Oamenii sunt efectiv cocoșați de greutatea impozitelor și a taxelor acestor spații cu altă destinație, care în ultimul mandat s-au dublat.

“Supraimpozitarea acestor SAD-uri care arată jalnic nu ne ajută deloc.

Avem 309 SAD-uri în total și doar 60 sunt funcționale și majoritatea nu sunt conectate la gaz sau electricitate.

Este important să știm aceste aspecte deoarece SAD-urile aduc fonduri importante la bugetul local și rolul nostru în administrația locală este să ocrotim patrimoniul nostru, să îl întreținem și să ne mărim bugetul local dacă tot avem aceste oportunități”, a spus Ilie Sârbu.

Adrian Iacob, candidat AUR la președinția Consiliului Județean Timiș, a atras atenția că principalul lui obiectiv ca și candidat la președinția Consiliului Județean Timiș este să pună cetăteanul în centrul administrației pentru a fi o voce a comunităților  din județul Timiș.

“Suntem pro Uniunii Europene, dar nu acceptăm să fim un popor de mâna a două pentru UE. Ne dorim aderarea completă în spațiul Schengen. Privind agricultură românească, ne aflăm într-o situație gravă, privim cu încredere spre viitor însă subvențiile continuă să fie printre cele mai mici din UE.

Suntem vitregiti de sume importante deși ne aflăm pe aceeași piață cu alte țări din Uniunea Europeană. AUR este100% pentru UE și ne dorim o colaborare strânsă, egală și corectă cu instituțiile Uniunii Europene!”, a declarat Adrian Iacob.

Peter Costea, candidat AUR la Parlamentul European, a spus că are o mare plăcere să se afle în Timișoara, în mijlocul bănățenilor.

El promovează idealurile creștine, tradiționale, valorile morale, iar platforma lui europarlamentară a fost despre promovarea acestor valori în Parlamentul European și renașterea Europei prin valorile creștine.

Știu că bănățenii susțin valorile creștine și tradiționale. Timișoara este un oraș extraordinar, locul în care se îmbină etnicitatea, tradiția și creștinismul.

Prin prezența mea aici, doresc să sprijin candidaturile AUR la primăria municipiului Timișoara și la președintia Consiliului Județean.

Sunt convins că sunt oameni extraordinari și că în dată de 9 iunie vor învinge. Va mulțumesc pentru bună primire în mijlocul Banatului. Bătălia din luna iunie este una importantă pentru România și pentru sufletul românilor”, a declarat Peter Costea.

 

Comentarii

comentarii