Acasă Economic Austria, vacanţe de vară de neuitat

Austria, vacanţe de vară de neuitat

565
DISTRIBUIȚI

697 2 nationalpark hohe tauern 1

Printr-un roadshow în orașele Constanța, Bucuresti, Timișoara și Cluj-Napoca, Austria Incoming a prezentat oferte atractive pentru sezonul de vară 2013. Sub umbrela Austria Incoming 13 dintre cele mai atractive regiuni turistice și resorturi spa au realizat un parteneriat de lucru pe piața din România.

“Austria înseamnă de mai mulți ani cea mai atractivă destinație de schi de iarnă pentru turiștii români, dar suntem foarte bucuroși să constatam că Austria înseamnă din an în an o țară ce atrage turiști români în număr din ce în ce mai însemnat și pe perioada verii” spune Hans Wallner, proprietar al Austria Incoming în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc în această săptămână la Timişoara. Regiunile și hotelurile din portofoliul Austria Incoming reprezintă o paletă extraordinar de vastă în ceea ce privește ofertele de vară. Maria Maier – Manager Regional Wechselland și Semmering, abia așteaptă venirea turiștilor români! “Este locul ideal pentru cei care după o escapadă în Viena hotărăsc să-și prelungească vacanța de vară profitând de maiestatea Alpilor de aici. Alpii Vienezi se află la doar 80 de km de capitala Austriei și la aproximativ 580 de km de Oradea, este o oază de aer proaspăt, panorame alpine, hoteluri cu o infrastructură impresionantă locul ideal pentru evenimente corporate sau pentru o vacanță cu familia”, a menționat Maria Maier. “În direcția opusă, chiar în cea mai vestică parte a Austriei se află Bregenzerwald – un ținut ce iese din tiparele binecunoscute de turistul roman, dar care uimește prin calitatea serviciilor oferite și cultura gastronomică de excepție“, spune Hilda Frum, Austria Incoming.
“Cei care optează să viziteze orașul lui Mozart nu au decât o jumătate de oră de mers cu mașina să ajungă în inima Austriei în Abtenau, unde tradiția se scrie cu litere mari, iar ospitalitatea se măsoară în lungimea ghirlandelor de mușcate! “Clujenii au înțeles de mult acest lucru, Clubul de fotbal CFR își organizează an de an aici cantonamentul de vară, motiv de mândrie pentru mine“, a adăugat Christel Putz Manager Tourismverband Abtenau. Zell am See-Kaprun este de asemenea o regiune din Salzburgerland unde experiențele cosmopolite se îmbină perfect cu explorarea naturii și activitățile outdoor. “Shopping, ghețarul veșnic înzăpezit, golf sau baie în lacul cristalin, sunt doar câteva puncte din programul zilnic al unui turist. În fiecare vară se organizează aici un concurs spectaculos de triatlon – IRON MAN – regiunea Zell am See-Kaprun fiind scena perfectă pentru un astfel de concurs“, menționează Christian Pfeffer Departament Marketing Zell am See-Kaprun. “Sub umbrela SKI AMADE promovăm pe piața românească deja binecunoscuta regiune Gastein, alături de Hochkönig, o regiune nouă în portofoliul nostru“, a declarat Hans Wallner proprietar Austria Incoming.
340 km de trasee foarte bine marcate și întreținute vă invită să descoperiți împrejurimile muntelui Hochkönig (2943 m), iar cardul de beneficii ușurează explorarea zonei oferindu-vă, printre altele, gratuitate pe transportul cu autobusul și cu instalațiile montane. “Inovaţia și-a găsit loc în oferta noastră – suntem regiunea montană turistică cu cea mai bine dezvoltată infrastructură pentru ebike-uri din lume. Îi invităm pe turiștii români spre explorare“ a adăugat Barbara Hinterseer. Departament Incoming Hochkönig Tourismus.
Gasteinertal cu cele 3 localități – Bad Gastein, Bad Hofgastein și Dorfgastein își așteaptă turiștii cu oferte foarte atractive și complexe termale deosebit amenajate. Turiștii pot alege între o drumeție ghidată savurând peisajul alpin sau relaxare completă într-una din băile termale de ultimă generație cum este Felsentherme din Bad Gastein sau Alpentherme din Bad Hofgastein. Încă o regiune despre care putem să spunem că este foarte accesibilă turistului român este Mostviertel, ce se află la doar 120 de km de Viena în dreptul orașului St. Pölten. Acest ținut este un exemplu de bună practică în utilizarea fondurilor europene pentru dezvoltare rurală. “Facilitățile astfel create în tot ce înseamnă turism rural vă așteaptă spre explorare. Astfel un pachet turistic în această regiune este mai accesibil ca niciodată“, spune Clarissa Schmitz, Departament Incoming Mostviertel Tourirmus.
„Suntem deosebit de onorați să putem reprezenta începând de anul acesta două regiuni din minunata Carinthie – Millstätter See, deja binecunoscută pe piața turistică românească și Parcul Național Hohe Tauern”, a anunţat Hans Wallner, proprietarul Austria Incoming. Millstätter See, după cum ne sugerează și numele se situează pe malul lacului pitoresc cu același nume. Datorită amplasării sale aproape de granița cu Italia, clima are influențe mediteraneene, temperatura apei lacului ajungând la 26 de grade, un record pentru lacurile montane din Austria. Parcul Național Hohe Tauern, cu o suprafață de 1834 km², cuprinde cele mai impozante vârfuri muntoase, cei mai mari ghețari din Alpii Estici și unele dintre cele mai înalte cascade din lume. În perioada 22.06-15.09.2013 Parcul Național vă oferă “Momente magice” – un program alcătuit din 15 excursii cu ghid și aventuri în natură, care vă invită să descoperiți Parcul Național și varietatea sa..
“Fie că vorbim de Area 47 din Ötztal sau de luxoasele hoteluri din regiunea Arlberg, destinația de vacanță montană pentru casele regale și VIP -urile din lumea mondenă internaţională – Austria este și va fi o țară cu o infrastructură turistică de ultimă generație și cu o ospitalitate ce se simte la fiecare pas – unde calitatea, tradiția și seriozitatea în ceea ce privește satisfacerea nevoilor turiștilor este o preocupare națională, iar noi prin intermediul activității noastre desfășurate în România încercăm, și zicem noi că reușim să transmitem toate detaliile ofertelor partenerilor noștri“, spune Hans Wallner.

Comentarii

comentarii