Acasă Actualitate Avertisment pentru șoferii din Timișoara: radarele de viteză sunt funcționale

Avertisment pentru șoferii din Timișoara: radarele de viteză sunt funcționale

DISTRIBUIȚI

Conform unui comunicat al Primăriei Timișoara radarele de viteză pentru identificarea celor care depășesc viteza regulamentară şi transmiterea automată a imaginii şi a datelor de identificare ale mașinii care a săvârşit abaterea, precum şi sistemele de detecţie a trecerii pe culoarea roşie a semaforului electric şi transmiterea automată a imaginii şi a datelor de identificare ale maşinii sunt funcţionale.

”Începând cu data de 11.09.2017, imaginile vor fi transmise Biroului Poliţiei Rutiere Timişoara, pe suport electronic, pentru a dispune măsurile care se impun.

Tragem un semnal de alarmă şi facem apel către toţi conducătorii auto să respecte semnificaţia semnalizării rutiere de pe raza municipiului Timişoara, pentru a evita sancţionarea contravenţională/penală”, se precizează în comunicat.

Nu este însă primul anunț de acest fel al Primăriei Timișoara, radarele fiind declarate funcționale și în luna martie. Deocamdată însă nu a fost semnat nici un protocol cu Poliția Rutieră, iar sancționare celor care încalcă legea poate fi făcută doar dacă fapta este constatată de un agent de poliție.

Comentarii

comentarii