Acasă Actualitate Bannere electorale amplasate ilegal în Dumbrăvița. Primarul și-a încălcat propria dispoziție

Bannere electorale amplasate ilegal în Dumbrăvița. Primarul și-a încălcat propria dispoziție

DISTRIBUIȚI

La Dumbrăvița, chiar primarul în funcție, pesedistul Victor Malac, încalcă propria dispoziție, dată în 24 iulie, prin modul în care și-a amplasat bannerele electorale. Însă, nu este singurul. Atât candidatul PNL, Sorin Iacob Drăgoi, cât cel al PMP, Cornel Sămărtinean, procedează la fel, încălcând cel puțin un punct al dispoziției date de primar.

Conform dispoziției primarului comunei Dumbrăvița nr. 202/24.07.2020, pentru perioada de pre-campanie au fost stabilite unele reguli și condiții destul de clare pentru amplasarea temporară a mijloacelor de publicitate pe raza comunei: este permis un număr de maximum trei panouri și trei bannere pentru o formațiune politică / alianță electorală, amplasate pe raza comunei; este strict interzisă amplasarea panourilor și bannerelor publicitare în perimetrul DJ 691 Timiș; se interzice amplasarea mijloacelor publicitare pe stâlpii de alimentare cu energie electrică, pe stâlpii de iluminat public, pe stâlpii de telecomunicații sau orice alt tip de stâlpi din localitate sau de-a lungul arterelor de circulație.

Totuși, din imaginile primite pe adresa redacției se vede cum niciunul dintre cei trei nu respectă întocmai aceste prevederi. Primarul în funcție, Victor Malac, are cel puțin cinci bannere amplasate în comună, iar penelistul Drăgoi, cel puțin patru. Atât cei doi, cât și Cornel Sămărtinean, de la PMP, au amplasat materiale inclusiv pe DJ691 sau de-a lungul arterelor de circulație, locuri expres interzise prin dispoziția primarului.

Comentarii

comentarii