Acasă Eveniment Bărbat drogat, depistat de polițiștii locali pe Bdul Republicii, lângă stația STPT

Bărbat drogat, depistat de polițiștii locali pe Bdul Republicii, lângă stația STPT

DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță și Ordine Publică, aflați în patrulare în cursul zilei de ieri, în jurul orei 17.00, au observat pe Bdul Republicii, în apropierea stației STPT, un bărbat care părea amețit și incoerent. Acesta se afla împreună cu o femeie. În momentul legitimării, s-a stabilit că bărbatul se numește V.G., de 32 de ani, cu domiciliul în localitatea Variaș, Timiș.

În momentul efectuării controlului corporal asupra bărbatului, s-a constatat că acesta avea asupra sa, în buzunarul pantalonilor, două plicuri care conțineau substanță de culoare verde  oliv, susceptibilă a face parte din categoria celor interzise. Acesta a declarat că substanțele le  deține pentru consum propriu, fiind depedent de  ele.

Polițiștii locali au întocmit documentele în vederea transmiterii cazului către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara pentru continuarea cercetărilor conform legislației privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Comentarii

comentarii