Acasă Eveniment Bărbat reţinut după ce a omorât două iepe în chinuri groaznice

Bărbat reţinut după ce a omorât două iepe în chinuri groaznice

1899
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 25 de ani din comuna Ramna, judeţul Caraş-Severin, a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului, pentru săvârşirea infracţiunilor de uciderea animalelor cu intenţie, fără drept şi furt calificat, după ce a ucis două iepe în chinuri groaznice. 

Potrivit unui comunicat de presă, de joi, al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş – Severin, în noaptea de 12 spre 13 iulie, bărbatul a pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea unui imobil, aparţinând unui bărbat de 67 de ani, din Ramna, apoi în grajd, de unde a sustras o iapă.

”În continuare, acesta ar fi transportat cabalina în grădina unui locuinţe dezafectate din comună, ar fi legat-o de picior de un stâlp al unui gard, apoi ar fi lovit-o cu toporul în burtă şi ar fi introdus un par din lemn în vaginul animalului, provocându-i decesul. De asemenea, din cercetări s-a stabilit că în data de 23 iunie, bărbatul de 25 de ani ar mai fi ucis în mod asemănător o cabalină aparţinând unui alt bărbat din comună”, se arată în comunicat.

În ambele cazuri, a fost efectuată necropsia cabalinelor, de către medicii veterinari, în vederea stabilirii cauzelor morţii acestora.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-au produs evenimentele.

Comentarii

comentarii