Acasă Eveniment Bărbat ucis și două persoane rănite de fulger la Sarmizegetusa Regia

Bărbat ucis și două persoane rănite de fulger la Sarmizegetusa Regia

477
DISTRIBUIȚI

Un bărbat a fost ucis de fulger, la Sarmizegetusa Regia. Alte două persoane, doi soți care vizitau situl arheologic, au fost spitalizați, în urma furtunii cu descărcări electrice.

Tragedia s-a produs joi după-amiază, în timpul furtunii care a lovit în zonă. Un bărbat de 47 de ani, din Bucium, care făcea parte din dispozitivul de pază de la Sarmizegetusa Regia, a fost ucis după ce a fost lovit de trăsnet.

Doi turiști din Buzău, soț și soție, care vizitau situl arheologic al fostei capitale dacice au fost răniți și au ajuns la spital.

”Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar doi soţi, aflaţi în vizită la situl arheologic, au suferit traumatisme din cauza descărcărilor electrice produse în zonă. Pompierii militari ai Detaşamentului Orăştie, specializaţi în acordarea primului ajutor, şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean au acţionat pentru salvarea victimelor, doi soţi din Pogoanele, judeţul Buzău. Cei doi soţi, ce prezentau semne ale descărcării electrice, au primit îngrijiri medicale din partea pompierilor şi a medicilor SAJ şi au fost duşi conştienţi şi cooperanţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Orăştie. Din păcate, pentru a treia victimă nu s-a mai putut interveni pentru salvarea vieţii”, a precizat ISU Hunedoara.

Județul Hunedoara s-a aflat joi sub un cod galben de vreme severă. Meteorologii au prognozat grindină, ploi abundente și descărcări electrice.

Sursa: News.ro

Comentarii

comentarii