Acasă Eveniment Bărbatul din Dumbrăvița suspectat că i-a ajutat pe ucigaşii omului de afaceri...

Bărbatul din Dumbrăvița suspectat că i-a ajutat pe ucigaşii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, arestat preventiv

DISTRIBUIȚI

Bărbatul din judeţul Timiş care a fost reţinut sub suspiciunea de favorizarea infractorului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Anchetatorii îl acuză că i-a transportat şi găzduit pe cei trei bărbaţi care au pătruns în casa omului de afaceri sibian Adrian Kreinei şi l-au torturat, ceea ce a dus la decesul victimei.

”S-a dispus arestarea preventivă pentru 30 zile a inculpatului din Timiş”, au transmis, vineri, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Joi seară, într-o conferinţă de presă, anchetatorii precizat că bărbatul, din Dumbrăviţa, judeţul Timiş, este acuzat de favorizarea infractorului, constând în aceea că i-a transportat şi găzduit pe cei trei bărbaţi implicaţi efectiv în comiterea jafului şi uciderea omului de afaceri sibian Adrian Kreiner.

Potrivit şirului evenimentelor prezentat de anchetatori, cinci suspecţi – patru bărbaţi şi o femeie – au plecat, în 4 noiembrie, din judeţul Timiş, cu două maşini. Una dintre ele a fost lăsată în Deva, iar suspecţii au ajuns la Sibiu cu cea de-a doua maşină, condusă de bărbatul care a fost arestat preventiv.

El şi femeia, după câteva ore petrecute la Sibiu, au plecat înapoi către judeţul Timiş. În seara zilei în care s-a anunţat decesul victimei, femeia şi doi dintre cei care au participat efectiv la comiterea faptei au fugit din ţară.

Anchetatorii au făcut percheziţii la domiciliul din Dumbrăţiva al bărbatului arestat, dar şi la firma acestuia. Autorii crimei sunt din judeţul Dolj şi au vârste cuprinse între 31 şi 34 de ani.

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii