Acasă Eveniment Barcă cu 12 persoane răsturnată în râul Mureş. Un copil a fost...

Barcă cu 12 persoane răsturnată în râul Mureş. Un copil a fost scos din apă, însă medicii au declarat decesul acestuia. Doi copii şi doi adulţi, încă dispăruţi

DISTRIBUIȚI

O barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat în râul Mureş, duminică seară, iar pompierii au intervenit pentru salvarea acestora. Opt persoane au fost găsite, insă alte patru erau încă dispărute. Potrivit ISU Timiş, un copil de 4 ani a fost scos din apă, iar medicii unui echipaj de Ambulanţă au declarat decesul acestuia. Doi copii şi doi adulţi sunt în conmtinuare dispăruţi. Pompierii din Arad au sosit în sprijinul colegilor lor din Timiş.

Cele 4 persoane – 2 copii şi 2 adulţi – dispărute duminică în apele râului Mureş, după ce barca în care se aflau s-a scufundat, în zona localităţii timişene Periam Port, nu au fost găsite, echipajele de scafandri retrăgându-se la bază.

”Cu ora 01,00 echipajele de scafandri s-au retras la bază. Trei echipe de căutare-salvare din cadrul ISU Timiş vor continua misiunea la suprafaţă pe tot parcursul nopţii. Până în acest moment, cele 4 persoane dispărute (2 copii şi 2 adulţi) nu au fost găsite”, informează ISU Timiş. Căutările vor fi reluate luni dimineaţă.

Comentarii

comentarii