Acasă Eveniment Bătrână, tâlhărită în plină zi, pe un bulevard din Timișoara

Bătrână, tâlhărită în plină zi, pe un bulevard din Timișoara

1982
DISTRIBUIȚI

O bătrână de 81 de ani din Timișoara a fost jefuită în plină stradă și în plină zi. Un bărbat s-a oprit din senin lângă ea, a bruscat-o și i-a smuls lănțișorul de aur de la gât.

Totul s-a petrecut vineri după-amiaza, pe bulevardul 16 Decembrie din Timișoara. Pe imaginile surprise de o cameră de supraveghere se poate observa cum un bărbat cu mască pe față s-a oprit din senin lângă o femeie, a apucat-o de haine și i-a smuls violent lănțișorul de aur pe care îl purta la gât, după care a luat-o la fugă.

Bătrâna, care în timpul asaltului și-a scăpat căruciorul de cumpături din mâini, abia a avut timp să reacționeze.

Individul a fost prins la scurt timp și dus la audieri.

“Azi, 07 august a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii timișeni au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul 16 Decembrie din Timișoara o femeie de 81 de ani a fost deposedată prin violență de lănțișorul de aur pe care îl purta la gât, de către o persoană necunoscută. În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp, în jurul orei 20:30, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, împreună cu polițiștii Secției 3 Timișoara, au identificat un bărbat de 34 de ani din Timișoara, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la audieri”, a transmis Poliția din Timișoara.

A fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Comentarii

comentarii