Acasă Economic Bayer Agro Arena 2020 va avea loc, vineri, fără fermieri, la 60...

Bayer Agro Arena 2020 va avea loc, vineri, fără fermieri, la 60 de km de Timișoara

2212
DISTRIBUIȚI

În restricțiile impuse de starea de alertă și datorită pericolului care încă îl reprezintă coronavirusul SARS-COV2 (COVID19), Bayer Agro Arena 2020 va avea loc, vineri 29 mai, fără prezența fermierilor, pe platforma de 6 ha de la Comloșul Mic din județul Timiș, cultivată cu grâu, rapiță și porumb.

La eveniment vor fi invitați numai jurnaliștii din presa scrisă specializată pe agricultură, radioul și televiziunea și, astfel, manifestarea va fi prezentată online.

Daniel Grosz, directorul regional vest Bayer, a explicat: ”Cu existenţa pericolului Covid19, nu putem aduce fermierii în câmp. Așa că vom avea o discuţie direct în platformă cu jurnaliștii.

Noi ne vom afla pe acolo de dimineaţă de la ora 10.00. Nu am stabilit o oră fixă de întâlnire, ci fiecare jurnalist va veni când poate. Noi vom sta până la ora 16.00.

În funcţie de cum va ajunge presa, vom face turul câmpului şi vom prezenta culturile, tehnologiile aplicate și noutățile pe 2020.

E un fel de Ziua porților deschise pentru mass-media, fiindcă nu vrem să îi aducem pe fermieri, din cauza pericolul Covid19. Nu putem risca să îi chemăm la un loc în număr mare.

Chiar dacă nu putem să ne întâlnim cu fermierii direct în câmp față în față, împărtășim tehnologiile noi în acest format digital cu ajutorul mass-media pe toate variantele – scrisă, online și televizată”, a spus Grosz.

Comentarii

comentarii