Acasă Eveniment Bebeluşul de nici două luni, aruncat pe jos de propria mamă, la...

Bebeluşul de nici două luni, aruncat pe jos de propria mamă, la Timişoara, spitalizat cu fractură craniană

7447
DISTRIBUIȚI

Gestul unei tinere mame întrece orice limită. Într-o ceartă cu iubitul, femeia şi-a azvârlit pur şi simplu bebeluşul de nici două luni din braţe. Copilul e în spital cu capul spart. Femeia a fost reţinută pe loc şi riscă până la 10 de ani de închisoare. Întreagă scenă a fost surprinsă de o cameră de supraveghere.

Într-o criză nervoasă, tânăra de 21 de ani îşi aruncă bebeluşul ca pe un obiect, trânteşte un ghiveci în mijlocul holului, apoi trece pe lângă copil fără s-o intereseze dacă a păţit ceva. O angajată a hotelului îi deschide uşa, iar mama iese, dar după câteva secunde se întoarce să continue scandalul. Culmea, cât a durat disputa dintre părinţi, niciunul dintre ei nu a luat copilul de jos. În cele din urmă, bebeluşul a fost luat în braţe de angajata hotelului.

Mama a fost reţinută imediat de procurori. Copilul, de doar două luni, a ajuns la spital.

Adnana Şimon, Serviciul de Ambulanţă Timiş: La prima examinare radiologică, bebeluşul prezenta o fractură la nivel cranian.

dr. Mihai Gafencu, Spitalul de Copii Louis Ţurcanu: Este un cunoscut prematur cu anemie, actualmente internat pentru o leziune traumatică la osul frontal, o fractură urmare a unei precipitații, cădere, izbire de obiect dur.

Femeia este din Lombardia şi mai are acasă un copil de 3 ani. A venit din zona focar a Italiei în urmă cu două luni la Timişoara să-şi viziteze iubitul român, tatăl copilului. Din cauza pandemiei, nu a mai putut pleca. I-a venit sorocul mai devreme şi a născut aici.

După externare, a locuit cu bebeluşul la hotel, în timp ce bărbatul, în vârstă de 38 de ani, venea să-i vadă. Potrivit unor surse, părinţii s-au tot certat în ultimele zile. Disputa care a dus la gestul extrem ar fi izbucnit după ce bărbatul i-a spus că pleacă în oraş.

Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş: Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

Sursa: observator.tv

Comentarii

comentarii