Acasă Monden/Lifestyle Borcea și-a amenințat soția că o lasă pe drumuri dacă aduce bărbați...

Borcea și-a amenințat soția că o lasă pe drumuri dacă aduce bărbați în casă

913
DISTRIBUIȚI

borcea 6Cel mai controversat divorț al acestui an este pe cale să se pronunțe. Cristi Borcea se desparte oficial de Alina la notar, însă nu s-a ajuns în acest punct decât în momentul în care soția lui i-a acceptat pretențiile și a semnat actul care le stipulează.
Cristi Borcea este pe cale să își recapete libertatea așa cum Valentina Pelinel, femeia cu care are un copil născut în timpul căsniciei lui cu Alina, își dorește. Stabilită în SUA, timișoreana Alina Borcea s-a întors în țară vinerea trecută și urmează ca săptămâna aceasta să semneze actele care vor pune punct telenovelei a cărei protagonistă este deja de aproape un an.
Practic, dacă totul decurge conform planului și discuțiilor prealabile, până la finalul acestei săptămâni, lucrurile vor fi tranșate și divorțul finalizat. Doar o nouă suceală a fostului acționar dinamovist care a mai mutat o dată acțiunea de la notar la judecătorie ar putea complica din nou lucrurile.
Aflat aparent pe un făgaș normal, acest divorț însă are culise care ar face gelos orice regizor de la Hollywood. Pentru a se ajunge în acest punct, Alina și Cristi Borcea au dus negocieri intense și au semnat o înțelegere care ar trebui să facă despărțirea lină și amiabilă. Culmea, deși el este cel care a înșelat și a decis să-și părăsească soția, Borcea este și cel care ar fi avut cele mai neașteptate și mai multe pretenți în această ”afacere”. Potrivit apropiaților celor doi, acesta nu numai că ar fi scăpat extrem de ieftin în urma partajului și solicitărilor de pensie alimentară, ci i-ar fi impus în scris lucruri care țin de viața ei personală după divorț.
”Alina nu s-a ales cu mare lucru, deși au fost ani în care i-a fost alături și a muncit cot la cot cu el. Va pleca din acest mariaj cu 120.000 de euro, cu doi copii, pensia alimentară pentru ei și plata studiilor. Atât. Nici măcar o casă nu are”, a declarat o sursă din anturajul soților Borcea pentru Libertatea.ro. Se pare că Alina nu a primit decât permisiunea de a locui vreme de un an în apartamentul lui de la Miami, dar cu o condiție esențială: să nu aducă bărbați în casă, ori, altfel, zboară de acolo. ”Toate astea sunt scrise în actele de divorț”, a explicat o altă sursă.
Ceea ce este foarte interesant e că Borcea nu achită oficial decât 2.000 de dolari din pensia alimentară de 10.000, iar restul de 8.000 sunt plătiți de mama lui, pe numele căreia ar fi o mare parte din averea fostului acționar dinamovist.
În ceea ce privește custodia, Borcea nu ar fi avut nicio pretenție, motiv pentru care îi revine integral Alinei.
Acțiunea de divorț dintre soții Borcea s-a plimbat de la notar la judecătorie și înapoi. Apropiații cuplului susțin că aici ar fi fost mâna Valentinei, care vrea acest mariaj desfăcut cât mai repede, dar și indecizia lui cu privire la femeia cu care vrea să trăiască.
”Cristi a mutat divorțul la tribunal ca să tragă de timp, să iasă și să decidă atunci cu cine vrea să rămână, dar ar fi cedat presiunilor Valentinei să-l grăbească și să-l mute din nou la notar. Dacă nu mai inventează nimic, săptămâna asta se pronunță”, dezvăluie un apropiat al afaceristului întemnițat.

Comentarii

comentarii