Acasă Economic Brandul franţuzesc de gastronomie fină Comtesse du Barry soseşte la Timişoara

Brandul franţuzesc de gastronomie fină Comtesse du Barry soseşte la Timişoara

DISTRIBUIȚI

Din 19 noiembrie timişorenii vor putea cumpăra produse de gastronomie de lux Comtesse du Barry chiar în oraşul lor: magazinul Comtesse du Barry se deschide la Timişoara, în sistem de franciză. Valoarea investiţiei este de 150.000 de euro. 

Magazinul din Timişoara este al patrulea magazin Comtesse du Barry deschis în România, al doilea în afara capitalei. Comtesse du Barry Timişoara va avea o gamă variată de produse "haut de gamme", elaborate după rețete exclusive: foie gras, terine, jambon, brânzeturi maturate franţuzeşti, caviar, somon afumat, dar și minunate deserturi precum: castane și fructe glasate, dulcețuri sau praline de ciocolată. Timişorenii vor putea cumpăra de asemenea vinuri din Franţa, Italia, Spania, băuturi tari precum Cognac, Armagnac sau Calvados, dar şi o selecţie fantastică de cadouri Le Manoir, potrivite pentru ocazii speciale. „Avem deja destul de mulţi clienţi în Timişoara, care vor putea de acum înainte să cumpere produsele direct în oraşul lor. Timişoara este unul dintre cele mai mari şi mai prospere oraşe din România, un oraş cosmopolit şi cu oameni care ştiu să recunoască şi să aprecieze produse rafinate. De aceea este firesc să ne gândim să deschidem aici un magazin de delicatese şi gastronomie de lux. Vor urma deschideri în alte oraşe importante din ţară.” spune Cristian Preotu, director asociat Le Manoir, leaderul pe piața românească de vinuri și gastronomie fină, firmă care a adus în România branduri elitiste precum Comtesse du Barry şi Petit Bateau. Brandul Comtesse du Barry există încă din 1908, când soţii Joseph şi Gabrielle Dubarry au hotărât să producă împreună „cel mai bun foie gras din lume”. Primul magazin de brand, care vindea exclusiv produse Comtesse du Barry a fost lansat în 1975 după ce o grevă poştală naţională a blocat livrarea produselor în toată Franţa timp de 40 de zile. Astăzi, după patru generaţii, brandul Comtesse du Barry se păstrează în familie şi continuă să fie unul dintre cei mai de seamă reprezentanţi ai gastronomiei fine franţuzeşti. Din 2006 Luc Bramel a fost numit Director General al Comtesse du Barry. Compania Le Manoir a fost înfiinţată în 2004 cu scopul de a importa şi de a prezenta în România cele mai bune vinuri şi produse gastronomice premium: foie gras, trufe, caviar, somon afumat.

Comentarii

comentarii