Acasă Monden/Lifestyle Brigitte Sfăt a luat o decizie radicală cu privire la soțul ei....

Brigitte Sfăt a luat o decizie radicală cu privire la soțul ei. “La revedere…”

966
DISTRIBUIȚI

brigitte sfat sinucida 1Brigitte Sfăt a luat o decizie radicală cu privire la soțul ei. Bruneta mai are doar câteva zile până împlinește 40 de ani, motiv pentru care a decis să facă ceva cu viașța ei.
Brigitte Sfăt a luat o decizie radical, iar înainte de a împli 40 de ani, vrea să se schimbe total. Brigitte Sfăt vrea să devină şi mult mai credincioasă
„Cred că viaţa este aşa cum ne-o dorim. Vreau să trăiesc pentru mine. De-a lungul a celor aproape 7 ani de relaţie cu soţul meu multe lucruri care mi-au plăcut, nu le-am făcut. Nu am dat curs lor, pentru că nu îi plăceau soţului meu. Am făcut o mare greşeală. Eu am făcut Revelionul la Poiana Braşov şi acolo la un moment dat a fost un program de Taraf şi mie mi-a plăcut şi am dansat, lucru care l-a deranjat. Nu mă interesează. M-a luat cu toate cele bune şi cele rele. El nu este foarte credincios. Eu îl iubesc pe Dumnezeu. Eu ascult în maşină muzică bisericească. El nu mă lăsa. Foarte multe lucruri pe care eu le-aş face şi nu le făceam pentru el. Dacă mă acceptă bine, dacă nu asta este, la revedere!”, a spus Brigitte Sfăt la Antena Stars.
„Am fost la o detoxifiere pentru că avea foarte multe chestii chimice în corp. Cel mai mult mă bucur că m-am reîntors la sală. Mi-a fost dor de lucrurile astea. Peste câteva zile împlinesc 40 de ani. Voi aveam cam 100 de invitaţi, undeva într-un club”, a adăugat ea.

Comentarii

comentarii