Acasă Monden/Lifestyle Brigitte Sfăt, accident vestimentar. Blițurile aparatelor de fotografiat au scos la iveală...

Brigitte Sfăt, accident vestimentar. Blițurile aparatelor de fotografiat au scos la iveală totul

1345
DISTRIBUIȚI

brigitte-sfat-1Brigitte Sfăt, accident vestimentar la un eveniment monden ce a avut loc joi seară în București. Soția lui Ilie Năstase a ieșit în public mai transparentă ca niciodată. De altfel, aceasta este prima apariție publică, după operația suferită în urmă cu mai bine o lună, scrie Libertatea.ro.
Brigitte Sfăt, accident vestimentar în văzul tuturor. Blițurile aparatelor de fotografiat i-au surprins acesteia lenjeria intimă în toată splendoarea. Îmbrăcată într-o rochie neagră, cu imprimeuri florare, și mulată pe corp, bruneta a atras toate privirile.

GABI3463-348x1024

Brigitte Sfăt a fost operată la o clinică din Viena, după ce medicii i-au depistat în urmă cu două luni două tumori la sân. În plus, la scurt timp după ce medicii i-au dat vestea, soţia lui Ilie Năstase a început să aibă probleme și acasă, ba chiar anunța că se pregătește de divorț. De altfel, recent, Brigitte a făcut declarații cutremurătoare, lăsând să înțeleagă că este dezamăgită de familia sa. „Mi-am dat seama că sunt singură, că nu am pe nimeni. Dacă ar fi să cad la pat, să am nevoie de îngrijiri și să nu mă pot mobiliza, nimeni nu ar veni la mine. În afară de fetița mea, nu prea am în cine să-mi pun baza”, a spus Brigitte.

Comentarii

comentarii