Acasă Actualitate Bucurie și optimism la sediul USR PLUS Timiş

Bucurie și optimism la sediul USR PLUS Timiş

DISTRIBUIȚI

Noaptea celor de la USR PLUS Timiş va fi una lungă, aceasta pentru că la Timişoara nu au fost realizate de tip exit-poll, deci nu există încă nicio estimare asupra rezultatelor. Primele informaţii sunt optimiste la sediul de campanie al partidului, de la primele secţii măsurate Dominic Fritz e în faţă.

Rezultatele de la Bucureşti sunt îmbucurătoare, ceea ce a bucurat fanii partidului.

„Încă nu avem un rezultat pentru Timișoara, de aceea aș vrea scurt să comentez Ce se întâmplă la București ne bucură foarte, foarte mult. Nicușor Dan a câștigat capitala. Este un semnal foarte, foarte, clar împotriva baronilor locali, împotriva PSD-lui și cred că semnalul din capitală se va simți și în alte orașe mari, unde avem baroni locali, unde oamenii au spus că nu se mai poate mă bucur pentru ca cei de la USR PLUS au câștiga. Clotilde Armand și Radu Mihaiu în sectorul 1 și 2 și luăm asta ca un semn bun”, a declarat Dominic Fritz, candidatul partidului la funcţia de primar al Timişoarei.

Indiferent de rezultate, el spune că e mulţumit de modul în care s-au manifestat timişorenii la aceste alegeri locale.

„Sunt bucuros pentru energia pe care am simțit-o în Timișoara și în județul Timiș în ultimele zile și în ziua votului. Mă bucur că prezența la vot în Timișoara a crescut la 34 la sută, au votat mult mai mulţi timișoreni, comparativ cu 2016. Mă bucur în mod deosebit pentru categoria de vârstă între 18 și 44, unde prezența la vot a crescut cu 44% față de 2016 în Timișoara. Asta  înseamnă că tinerii din Timișoara au înțeles că mai ales alegerile locale sunt importante pentru viața lor și pentru cum merg lucrurile în orașul lor”, spune Fritz.

Comentarii

comentarii