Acas─â Actualitate Bugetul Lugojului va fi rectificat

Bugetul Lugojului va fi rectificat

696
DISTRIBUIȚI

Consiliul Local Lugoj se va ├«ntruni, vineri, 8 mai, de la ora 14, ├«ntr-o ┼čedin┼ú─â extraordinar─â. Principalul punct de pe ordinea de zi se refer─â la rectificarea bugetului local pe anul 2009, prin reducerea cu 2.150.000 de lei a cheltuielilor de personal la capitolul „├Änv─â┼ú─âm├ónt”. „Acest lucru nu va afecta ├«nv─â┼ú─âm├óntul lugojean ┼či salariile profesorilor, ├«ntruc├ót noi am prev─âzut de la ├«nceput o cre┼čtere a sumei pentru cheltuieli de personal, necesare pentru o eventual─â echilibrare”, a precizat primarul Francisc Boldea.
Pe ordinea de zi figureaz─â ┼či alte puncte, care nu au fost votate ├«n ┼čedin┼úele trecute: realizarea unor investi┼úii din sumele ob┼úinute ├«n urma derul─ârii emisiunii de obliga┼úiuni pe pia┼úa intern─â de capital; aprobarea edit─ârii ziarului „Monitorul de Lugoj”.
De asemenea, se vor discuta proiectele privind: ├«nsu┼čirea Raportului de evaluare al unui teren de 3.000 de metri p─âtra┼úi, ├«n vederea v├ónz─ârii acestuia; trecerea din domeniul public ├«n domeniul privat al municipiului Lugoj, a unei suprafe┼úe de 8,0304 de hectare.

Comentarii

comentarii