Acasă Actualitate Businessurile de succes din Timișoara, premiate în capitala Transilvaniei

Businessurile de succes din Timișoara, premiate în capitala Transilvaniei

DISTRIBUIȚI

Vocile care se fac auzite și dau un sens business-ului din Transilvania și Banat au fost premiate de către apreciata revistă de business clujeană „TRANSILVANIA BUSINESS”.

Printre premiații 2023 se numără businessuri vizibile și apreciate din Timișoara și regiunea de vest a României: Iulius Town (Ioan Băla), Clinicile Medici’s – MedLife Group (Adrian Bădescu), Aeroportul Internațional Timișoara (Daniel Stamatovici), ZF TRW (Cornel Huzău), Hamilton (Ciprian Ractei), Greenforest (Cristian Florea & Ciprian Oșan), Obrist (Ciprian Bun), ArtEncounter & Isho (Ovidiu Șandor), Bega Grup (Emil și Marius Cristescu).

O prezență marcantă în cadrul evenimentului a fost Universitatea de Vest din Timișoara.

„Apreciem Clujul în special pentru mediul universitar, pentru vibe-ul antreprenorial și pentru faptul că una dintre cele mai apreciate reviste de business din România a fost fondată și se editează la Cluj: Transilvania Business.

Timișoara este o metropolă de business dinamică și inovativă, în care Medici’s a crescut și s-a dezvoltat puternic. Doar în 2023-2024 prin noile proiecte aflate în dezvoltare, grupul MedLife a investit și va investi în Medici’s și în Timișoara peste 20 de milioane de euro, prin centrele de excelență dezvoltate în aceste luni, prin noua clinică care se va deschide luna viitoare în Iulius Town și prin spitalul pe care îl va deschide chiar în inima Timișoarei”, a precizat în cuvântul său dr. Adrian Bădescu, CEO al Clinicilor Medici’s și președinte al North-American Economic Club.

Comentarii

comentarii