Acasă Eveniment Cadavru carbonizat, descoperit într-un Mercedes care a explodat într-o parcare. Mașina îi...

Cadavru carbonizat, descoperit într-un Mercedes care a explodat într-o parcare. Mașina îi aparține fostului socru al deputatului Sergiu Bîlcea

645
DISTRIBUIȚI

Inspectoratul pentru Situații de Urgență anunță că un autoturism a luat foc în fața magazinului Profi din cartierul Aurel Vlaicu din municipiul Arad, iar o persoană se afla în interior și a decedat.

Martorii susțin că a avut loc e explozie foarte puternică în fața magazinului Profi de la Lebăda, iar ulterior autoturimul a ars.

Autoturismul Mercedes îi aparține lui Ioan Crișan care este fostul socru al deputatului Sergiu Bîlcea și se presupune că tocmai el este persoana care a decedat. Zona este securizată pe o rază de 500 de metri și la fața locului se află inclusiv adjunctul Poliției Arad, Nicolae Jurcă, criminaliști etc.

Deocamdată nu s-a făcut identificarea persoanei care se află în interior, decedată, dar șansele ca Ioan Crișan să fi fost la volan sunt extrem de mari.

Printre anchetatori se discută și despre posibilitatea ca explozia să fi fost provocată de o bombă, dar nimic nu este confirmat deocamdată.

Omul de afaceri deținea Crimatex, fosta fabrică de cânepă de lângă Iratoș, se ocupa de acvacultura cu somnii africani și se pare că avea și camioane pentru transport marfă.

„În această dimineață în jurul orei 7, am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat iar în interior se afla un bărbat decedat. În continuare se efectuează cercetări cu privire la stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”.

„În momentul sosiri echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violență si generalizat. Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute. După stingerea incendiului a fost găsită în interiorul mașini o victimă. Victima, decedata, nu a putut fi identificată din cauza deteriorării cadavrului în urma incendiului. Cauza este în curs de stabilire”, se arată în comunicatul emis de ISU Arad.

Reprezentanții IPJ Arad informează că a fost dispusă deplasarea, de urgență, la fața locului, a unor specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, Direcției de Investigații Criminale, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru a sprijini ancheta. Echipa de specialiști este coordonată de adjunctul directorului Direcției de Investigații Criminale, comisar-șef de poliție Cristian Gheorghe.

UPDATE – “Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus deplasarea, de urgenţă, la faţa locului, a unor specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru a sprijini ancheta”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Române.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii