Acasă Actualitate Camioane de deșeuri strânse dintr-un loc din Timișoara unde oamenii străzii și-au...

Camioane de deșeuri strânse dintr-un loc din Timișoara unde oamenii străzii și-au făcut adăpost ilegal

653
DISTRIBUIȚI

În zona Calea Buziașului, pe str. Chevereșului, pe un teren viran cu vegetație din abundență aflat lângă o societate comercială, a fost identificat un adăpost în care locuiau ilegal un număr de două persoane adulte, de loc din localitatea Voiteg și Timișoara. Polițiștii locali au demarat procedurile pentru îndrumarea către localitatea de domiciliu, iar în cazul celei din Timișoara s-a luat măsura îndrumării către serviciile sociale, și au trecut la igienizarea zonei cu sprijinul reprezentanților societății de salubrizare Retim, care a strâns din locația respectivă peste patru camioane de deșeuri.

De la începutul anului au fost identificate și salubrizate ca urmare a intervenției polițiștilor locali un număr de 29 astfel de adăposturi improvizate în diverse zone ale orașului. Totodată,

Poliția Locală face apel către timișoreni ca, în cazul în care au cunoștință despre astfel de locații cu adăposturi ridicate de oameni ai străzii, care reprezintă adevărate focare de infecții, să sesizeze la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 pentru ca polițiștii locali să se poate deplasa la fața locului pentru a lua măsurile legale care se impun.

 

Comentarii

comentarii