Acasă Eveniment Camion în flăcări pe A1 – video

Camion în flăcări pe A1 – video

DISTRIBUIȚI

Un camion a fost cuprins de flăcări pe autostrada A1 Timișoara – Arad. Incediul a avut loc între localitățile Orțișoara și Giarmata, în județul Timiș. Șoferul a fost cel care a sunat la 112. El a reușit să desprindă remorca de capul tractor. Circulația a fost complet blocată până după intervenția pompierilor. Remorca, încărcată cu mase plastice, a fost distrusă în întregime. 

UPDATE: Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Timiș transmit că au fost informați despre incendiu la ora 10.55 și confirmă faptul că tirul transporta mase plastice. La fața locului au ajuns pompieri din Timișoara și din Pișchia. Nu sunt victime.

„La ora 10:55 am fost anunțați prin apel 112 despre producerea unui incendiu la un autotren, pe A1 – km 508.
Au fost alertate Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și Punctul de lucru Pișchia și trimiși la locul evenimentului 2 ofițeri și 11 subofițeri, cu 1 autospecială de serviciu, 1 autospecială de primă intervenție și comandă și 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă.
La sosirea forțelor de intervenție la fața locului s-a constatat faptul că remorca autotrenului ardea generalizat. Capul tractor al autotrenului a fost decuplat.
Autotrenul era încărcat cu deșeuri de mase plastice.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, transmit reprezentanții ISU Timiș.

 

Comentarii

comentarii