Acasă Actualitate Campania filantropică “Lumină pentru copii”

Campania filantropică “Lumină pentru copii”

DISTRIBUIȚI

Jandarmeria Timiș, în parteneriat cu Parohia Ortodoxă Română Giroc și Asociația Filantropică Ortodoxă “Sfântul Dimitrie” Giroc, au organizat o amplă acțiune caritabilă de colectare și distribuire de cadouri către peste 1000 de copii și pachete alimentare consistente destinate familiilor și persoanelor cu posibilități financiare reduse, din județul Timiș.

“Lumină pentru copii” a reunit sute de persoane dornice să împărtășească bucurie și bunătate. Săptămâna aceasta, voluntari ai Asociației și jandarmi au dăruit și au primit în schimb emoție ce nu poate fi exprimată prin cuvinte.

”În mai multe localități din mediul rural, caravana filantropiei formată dintr-un TIR și mai multe microbuze, a adus daruri care să îi facă pe cei mai puțin norocoși să simtă altfel sărbătorile pascale.

Colegii noștri, coordonați de domnișoara sublocotenent Timea Peter, au fost în mijlocul lor, cot la cot cu cei care au organizat până în cel mai mic detaliu vizitele în localitățile de pe traseul Giroc – Beregsău Mare – Cărpiniș – Iecea Mare – Grabaț – Gottlob – Comloșu Mare – Gottlob – Lovrin – Pesac – Periam – Giroc.

Mulțumim, dragi copii, pentru emoțiile împărtășite cu noi și vă dorim sărbători luminate!”, transmite Jandarmeria Timiș.

Comentarii

comentarii