Acasă Actualitate Campanie de conștientizare a pericolelor provocate de traficul de persoane și  de...

Campanie de conștientizare a pericolelor provocate de traficul de persoane și  de droguri organizată de USV, în Piața Unirii

DISTRIBUIȚI

Comunitatea e cu tine No person left behind. Acesta este numele manifestării antidrog care va fi organizată de Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara şi Asociatia Studentilor USAB United Student’s.

Evenimentul se va desfășura cu sprijinul celor mai importante instituții de ordine publică, apărare și siguranță națională din Timiș.

”Dăm startul campaniei de conștientizare și prevenire a pericolelor provocate de traficul de persoane și traficul de droguri intitulată „Comunitatea e cu tine – No person left behind”. Atenție” Nu este o luptă!  Venim către tine! Venim către tineri și suntem pregătiți să îi susținem cu toate resursele noastre!
Vă încurajăm și pe voi să faceți parte din acest demers de susținere a celor care au nevoie de noi mai mult ca oricând! E un eveniment care ne dorim să mobilizeze comunitățile locale și autoritățile naționale pentru a fi proactive în combaterea și stoparea traficului de persoane și a traficului de droguri.  Ne vedem pe data de 6 octombrie în Piața Unirii din Timișoara, începând cu orele 16!”, este îndemnul organizatorilor.

Proiect cultural finanțat de Consiliul Județean Timiş, prin programul TimCultura 2023.

Cu acest prilej, Alina Eremia se întoarce la Timișoara cu un concert de excepție, vineri, 6 octombrie, de la ora 19.30.

”Suntem bucuroși să vă anunțăm că Alina Eremia, una dintre cele mai talentate artiste din România, va susține un concert LIVE extraordinar în cadrul evenimentului dedicat  „ Campaniei de conștientizare și prevenire a pericolelor provocate de traficul de persoane și traficul de droguri, „Comunitatea e cu tine – No person left behind”. Locație: Piața Unirii din Timișoara”, este mesajul organizatorilor.

 

 

 

Comentarii

comentarii