Acasă Actualitate Carmen Bejan, studenta criminală de Medicină, a făcut un gest şocant în...

Carmen Bejan, studenta criminală de Medicină, a făcut un gest şocant în închisoare, care le-a surprins pe colegele de celulă

7025
DISTRIBUIȚI

Studenta de la medicină acuzată de crimă, Carmen Bejan, a luat o decizie radicală cu privire la viaţa ei personală. Aceasta a şocat autorităţile, dar şi pe colegele sale de celulă. Deţinuta a ales să devină vegetariană.

Viaţa lui Carmen s-a schimbat drastic de când a intrat la închisoare. În anul 2009, studenta a măcelărit trupul unui bărbat şi l-a lăsat într-o maşină, în zona unui cămin studenţesc din Timişoara. 

Soţul ei, Claudiu Şatran, îi este aproape, chiar dacă aceasta este în spatele gratiilor. Acesta îşi permite să meargă să o viziteze des. Bărbatul care i-a fost alături în penitenciar s-a angajat ca şofer pe tir, conform evz.ro.

Fostul deţinut Claudius Şatran s-a căsătorit cu Carmen Bejan pe 11 aprilie 2012, după o relaţie de doi ani, începută în puşcărie. Carmen Bejan a născut în mai 2012, însă copilul a murit la naştere, din cauza unor malformaţii. Potrivit medicilor, fetiţa s-a născut fără mâini, abia respira şi avea malformaţii la creier. Cu doar o lună înainte de a naşte, studenta criminală s-a căsătorit, în Penitenciarul Arad, cu fostul deţinut Claudius Şatran, tatăl copilului (foto sus). Ea l-a cunoscut pe actualul soţ în penitenciar şi a conceput bebeluşul în timpul unor întâlniri intime. Claudius Şatran, care avea o condamnare pentru trafic de droguri, avea atunci 35 de ani şi ar fi convins-o să facă un copil. Într-una dintre scrisori, deţinutul i-ar fi propus tinerei să rămână însărcinată cu el, pentru că astfel ar putea obţine o întrerupere a pedepsei pentru a naşte în libertate.

Comentarii

comentarii