Acasă Economic Carpatair: zboruri Timişoara – Bucureşti, începând de la 9 euro

Carpatair: zboruri Timişoara – Bucureşti, începând de la 9 euro

DISTRIBUIȚI

Carpatair, compania aeriană full-service cu hub la Timişoara, suplimentează numărul curselor interne către Bucureşti, prin introducerea începând cu data de 12 aprilie a noi zboruri de dimineaţă pe relaţia Timişoara – Bucureşti, la preţuri începând de la 9 euro + taxe (one way). În paralel, Carpatair introduce şi o nouă grilă de tarife, valabila pentru toate zborurile de pe relaţia Bucureşti – Timişoara, prin care pasagerii care cumpără bilete dus-întors beneficiază de reduceri de până la 10% din valoarea tichetului.
„Prin introducerea zborului de dimineaţă pe relaţia Timişoara – Bucureşti dorim să oferim pasagerilor noştri din Bucureşti cât şi din Timişoara posibilitatea de a călători la o oră rezonabilă şi totodată având la dispoziţie cele mai bune ore care să le permită valorificarea cât mai eficientă a timpului. Astfel, noul orar va fi de interes în special pentru cei care călătoresc pentru afaceri spre/din Bucureşti şi care doresc să se întoarcă acasă în aceeaşi zi”, declară Paula Ardelean, vice-preşedinte marketing & vânzări.
Zborurile nou anunţate vor fi efectuate în perioada 12 aprilie – 17 mai cu aeronave de tip Saab 2000, cu o capacitate de 50 de locuri, urmând ca apoi să fie introdusă pe această ruta o aeronavă de tip Fokker 70 cu o capacitate de 72 de locuri. Ambele tipuri de aeronave oferă clienţilor un confort sporit pe toata durata călătoriei, aceştia beneficiind la bord de un serviciu complex, atât la clasa business, cât şi la economy.
În plus. faţă de noile zboruri introduse, compania Carpatair operează zboruri de dimineaţa pe ruta Bucureşti – Timişoara, de luni până sâmbătă, după următorul orar de zbor: Bucureşti – Timişoara – plecare 07:55, sosire 08:50: Timişoara – Bucureşti – plecare 15:35, sosire 16:35.
În România, Carpatair operează pe 10 aeroporturi interne. Prin introducerea noilor zboruri pe relaţia Timişoara – Bucureşti, compania îşi măreşte numărul zborurilor pe această rută la 22 de zboruri pe săptămână.
Noile tarife vor fi disponibile în scurt timp atât pe www.carpatair.com, cât şi prin intermediul Carpatair Call-Center sau a agenţiilor de turism.

Comentarii

comentarii