Acasă Actualitate Casa unei familii din Stamora Germană, distrusă de un incendiu, va fi...

Casa unei familii din Stamora Germană, distrusă de un incendiu, va fi reconstruită de voluntarii de la Acasă în Banat

DISTRIBUIȚI

SOS CASA 33 – familia Aribășoiu, Stamora Germană. În urmă cu două săptămâni, familia Aribășoiu din Stamora Germană (comuna Moravița), a trecut printr-o mare tragedie.

Casa lor a luat foc și cu greu au reușit să salveze din lucruri, însă doar o parte din casă și anexele gospodărești au rămas întregi.

Săptămâna trecută tinerii voluntari de la asociația Acasă în Banat au mers la casa afectată împreună cu primarul și viceprimarul comunei și au discutat cu soții Aribășoiu despre ce este de făcut.

“Cu toții ne-am hotărât să le dăm o mână de ajutor pentru a putea reconstrui casa în cel mai scurt timp. Va fi un efort deosebit, dar credem că se poate! Haideți să le readucem liniștea acestor doi oameni gospodari și muncitori și să le dăm o mână de ajutor!”, spun tinerii.

Sâmbătă, 26 martie 2022, de la ora 08.00, ei se adună cu mic, cu mare, la Stamora Germană, pentru a începe reconstrucția casei familiei Aribășoiu.

“Va trebui să refacem zidurile afectate, să reconstruim acoperișul, să ajutăm familia să salveze cât mai multe din lucrurile rămase.

Va fi nevoie de ajutor de toate tipurile, specializat și nespecializat, de aceea facem apel la toți voluntarii care doresc să participe, să ne contacteze și să vină alături de noi.

Ne dorim ca în curând, familia Aribășoiu să lase în urmă necazul ce le-a dat viața peste cap și să se bucure din nou de casa lor”, apreciază voluntarii de la Acasă în Banat.

Comentarii

comentarii