Acasă Economic CCIA Timiș invită agricultorii timișeni la Novi Sad

CCIA Timiș invită agricultorii timișeni la Novi Sad

792
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în zilele de 11-12 mai 2019 o misiune economică în Serbia, la Novi Sad și Belgrad. La Novi Sad, agricultorii timișeni vor vizita cea de-a 86-a ediție a Târgului Internațional de Agricultură, cel mai important târg de profil din Serbia şi unul dintre cele mai mari din Europa.

Organizată de peste două decenii de CCIA Timiș, misiunea economică de vizitare a Târgului Internațional de Agricultură Novi Sad și-a dovedit de fiecare dată utilitatea și eficiența prin numeroasele contacte directe cu expozanții pe care le-au avut firmele participante.

Evenimentul expozițional reunește cele mai mari firme care își prezintă produsele și serviciile în domeniul producției agricole, zootehniei, industriei alimentare și băuturilor, mașinilor agricole, echipamentelor din industria alimentară, substanțelor chimice și de protecție,  alimentelor ecologice, precum și al altor produse și servicii din sectorul agro-business.

Costul participării este: 550 lei/pers. pentru firmele membre CCIAT și 550 lei + TVA/pers. pentru firmele non-membre și include:

  • Transport cu autocar pe ruta Timișoara-Novi Sad-Belgrad-Timișoara;
  • Vizitarea Târgului Internațional de Agricultură Novi Sad;
  • Cazare 1 (una) noapte cu mic dejun inclus la Hotel Moskva**** din Belgrad;
  • Asistență din partea CCIAT pe durata deplasării.

Informații suplimentare şi înscrieri de participare la tel. 0372 185 230, e-mail: lchiu@cciat.ro, Larisa Chiu – referent specialitate DRE.

 

 

Comentarii

comentarii