Acasă Cultura Ce ne facem cu specia umană? Filosoful Gabriel Liiceanu, într-o nouă conferință, la...

Ce ne facem cu specia umană? Filosoful Gabriel Liiceanu, într-o nouă conferință, la  UVT

DISTRIBUIȚI

Ce ne facem cu specia umană. Este oare cu putință conviețuirea? Filosoful Gabriel Liiceanu, într-o nouă conferință din seria La UVT, cultura este capitală!

Universitatea de Vest Timișoara vă invităm cu entuziasm să participați la o conferința susținută de Gabriel Liiceanu, gânditor de excepție și un filosof contemporan de prestigiu. Evenimentul, intitulat „Ce ne facem cu specia umană. Este oare cu putință conviețuirea?”, va avea loc pe data de 25 aprilie 2023, la ora 17:00, în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara și va fi moderat de criticul literar Mircea Mihăieș.

Împreună cu Gabriel Liiceanu, vom explora idei provocatoare și inovatoare despre modul în care putem conviețui armonios în lumea noastră complexă și în continuă schimbare. Vă invităm să vă alăturați nouă într-un dialog intelectual captivant, care ne va provoca gândirea și ne va îmbogăți perspectiva asupra lumii în care trăim.

Această conferință este deschisă întregii comunități. Intrarea este gratuită, dar sunteți invitați să confirmați prezența la următorul link. Pentru mai multe detalii cu privire la acest eveniment vă invităm să accesați pagina de facebook UVT sau Instagram UVT, dar și pagina Facebook „La UVT, Cultura este Capitală”.

Evenimentul face parte din programul cultural „La UVT, Cultura este Capitală”, inclus în Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”, teritoriul Oameni, stația Reflecții, finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte și Consiliul Județean Timiș. Eveniment organizat cu sprijinul CTP.

Vă așteptăm cu bucurie să petrecem împreună o seară deosebită, plină de cunoaștere și inspirație, alături de Gabriel Liiceanu – este mesajul UVT.

Comentarii

comentarii