Acasă Economic Cel mai mare AquaWorld din Ungaria vine la Târgul de Turism de...

Cel mai mare AquaWorld din Ungaria vine la Târgul de Turism de la Timişoara

DISTRIBUIȚI

AquaWorldÎn perioada 24 – 26 aprilie, la Iulius Mall Timişoara se va desfăşura „Târgul de turism şi agrement”, organizat de agenţia de evenimente şi publicitate Advents. Târgul prezintă cele mai inedite şi accesibile oferte pentru petrecerea vacanţei de vară. Destinaţii de vis în ţări exotice, croaziere de lux, pachete turistice all inclusive, dar şi oferte aproape de casă în România sau Ungaria, toate sunt accesibile la cea de-a IV-a ediţie a Târgului de Turism, ele fiind oferite de agenţiile de turism din Timişoara. De asemenea, agenţiile oferă discount-uri pentru cei care îşi rezervă un sejur în zilele evenimentului.
Şi, pentru că fiecare ediţie a târgului aduce noutăţi, anul acesta vor fi prezentate, pentru prima dată în Timişoara, oferte deosebite pentru petrecerea vacanţei: agenţii de turism şi hoteluri din Turcia sau Ungaria vin la târg cu cele mai bune oferte, direct de la ele de acasă.
 Un alt aspect deosebit al târgului este reprezentat de prezenţa celui mai mare AquaWorld din Ungaria, de lângă Budapesta, care reprezintă o destinaţie ideală pentru weekend-urile prelungite, fiind la doar 3 ore de mers cu maşina, pentru timişoreni. Nu au fost uitaţi nici cei care iubesc weekendurile în afara oraşului, aceştia putând găsi oferte atractive la hoteluri sau staţiuni din partea de vest a ţării precum: Hotel Golf Pianu din judeţul Alba care este singurul hotel de 4 stele din ţară cu teren de golf cu 16 găuri, amenajat la standarde internaţionale, staţiunea Buziaş care va fi prezentă cu noile hoteluri de curând renovate, staţiunea Moneasa care va aduce oferte atractive aproape de casă, şi multe altele.

Comentarii

comentarii