Acasă Actualitate Cel mai mare Târg de Nunţi din Timişoara la Iulius Mall

Cel mai mare Târg de Nunţi din Timişoara la Iulius Mall

377
DISTRIBUIȚI

Targ de Nunti Iulius MallNunta este unul dintre cele mai importante momente din viaţă. Din dorinţa de a le oferi celor ce s-au hotărât să spună „Da” prilejul de a opta pentru cele mai bune servicii la organizarea unei nunţi de vis, Iulius Mall Timişoara vă invită în acest week-end la cea de-a IV-a ediţie a Târgului De Nunţi, în perioada 05 – 07 februarie 2010.
Cele 90 de firme prezente la cel mai mare târg de profil din Timişoara stau la dispoziţia clienţilor cu o ofertă variată şi completă în ceea ce priveşte organizarea unei nunţi de neuitat. Aici veţi găsi agenţii de evenimente speciale, rochii de mireasă, decoraţiuni şi aranjamente florale, invitaţii, torturi, restaurante, sonorizări, fotografi, cameramani.
Pentru domnişoarele care încă nu şi-au găsit rochiile de mireasă şi pentru domnii care sunt în căutare de costume pentru mire, sâmbătă, 6 februarie şi duminică, 7 februarie, de la ora 17:00 vor fi prezentate ultimele tendinţe în cadrul unor parade de modă. Iar pentru a oferi o notă deosebită nunţii vor fi prezentate momente inedite: sculptură în fructe, dansuri de societate, momente de magie şi iluzionism, precum şi alte surprize frumoase.
Toţi cei care îşi vor uni destinele anul acesta au posibilitatea să participe la tombola organizată pe parcursul celor 3 zile de târg, premiile oferite de firmele participante pornind de la buchete de mireasă, aranjamente florale, discount-uri substanţiale pentru diverse pachete şi până la cine romantice.
 

Comentarii

comentarii