Acasă Actualitate Cele mai bune colonii Calvin Klein pentru bărbați în 2022

Cele mai bune colonii Calvin Klein pentru bărbați în 2022

DISTRIBUIȚI

Cum poți alege cea mai bună colonie Calvin Klein pentru bărbați? La urma urmei, fiecare parfum de la bine-respectata casă de modă americană are o semnătură care se potrivește sau nu cu stilul tău particular.

Așa că, în loc să te convingem care colonie CK este cea mai bună pentru tine, am decis să îți aducem un ghid cu topul celor mai bune și mai populare colonii Calvin Klein disponibile astăzi.

  1. Calvin Klein Eternity

Cea mai bună colonie de la Calvin Klein este, de asemenea, una dintre cele mai recente, debutând în septembrie 2019 ca o versiune actualizată a popularului „Eternity for Men” din 1989. În același timp robust și rafinat, masculin și senzual, este un exercițiu de echilibru și subtilitate care se simte bine pe aproape oricine.

Culoarea verde pronunțată a apei de colonie din sticlă dă un indiciu asupra profilului său aromat: lemnos, cu un condiment proaspăt plăcut de măr și salvie. Mandarina și geraniumul înmoaie un atac puternic, în timp ce chiparosul rotunjește mijlocul și o piele de căprioară moale îl măcină pentru a se potrivi cu mirosul natural al pielii oricărui bărbat.

În ediția sa specială, Calvin Klein Eternity Summer, bergamota și lemnul de santal suplimentar se combină cu apa de cocos pentru a te transporta într-o scenă cu valuri în zori de zi. De fapt, suntem de părere că ar putea fi cea mai bună colonie Calvin Klein pentru vară.

  1. Calvin Klein Euphoria

Invitând bărbații să-și „depășească limitele” și să „experimenteze dorințe intense”, Euphoria de la CK a fost bine revizuit de la lansarea sa în 2006. Conceput pentru a oferi un parfum proaspăt, exotic, care amintește de aromele din Asia de Est, ambalajul său subestimat ascunde o aromă cu prezenţă puternică.

Orice colonie care trece testul timpului va avea cu siguranță ceva special, iar în cazul Euphoria, aceasta se bazează pe utilizarea unei citrice asiatice exotice cunoscute sub numele de Sudachi. Similar ca aspect cu o încrucișare între lămâie și lime, sudachi este o citrică nativă japoneză, cu o aromă mult mai înțepătoare decât citricele americane sau europene.

Ghimbirul proaspăt ras și ardeiul spart citricele pentru a produce o aromă memorabilă de la prima aplicare. Pe măsură ce colonia se dezvoltă pe piele, așteaptă-te la o căldură tot mai mare de paciuli și busuioc. În timp ce parfumul complet durează mai puțin decât multe alte colonii Calvin Klein, explozia sa inițială ispititoare este ideală pentru noaptea de date.

  1. Calvin Klein One

Calvin Klein a fost una dintre primele case de modă majore care a început să ofere un parfum conceput pentru ambele sexe: CK one. Lansat în 1994 cu recenzii încântătoare, a fost de atunci favoritul cuplurilor pentru capacitatea sa de a fi împărtășit.

Atrăgător datorită aromaticelor sale complexe, dar abordabile, CK One de la Calvin Klein face o treabă minunată de a echilibra aromele strălucitoare și profunde. Notele fructate de ananas și portocale joacă împotriva chihlimbarului profund și moscului, mediate de violetă și trandafir; cardamomul și lămâia sunt îmbogățite cu lemn de santal și completate cu o notă mică de nucșoară.

La fel de versatil pentru utilizare în orice moment al zilei sau al nopții, CK One este o colonie de care nu vei vrea să te lipsești niciodată.

  1. Calvin Klein Obsession

De departe cel mai intens dintre parfumurile Calvin Klein abordate în această recenzie, Obsession a atras purtători devotați încă de la debutul său în 1986. Este un parfum masculin fără dubii, plin de note calde de sus până jos.

Creat pentru „omul condus de pasiunile sale”, a fost atât de popular în primul său an încât a câștigat râvnitele premii FiFi pentru parfumuri – așa-numitele „premii Oscar ale industriei parfumurilor”. De atunci, a dat naștere și unui însoțitor de noapte în Obsession Night a lui Calvin Klein.

Recunoscut imediat după explozia sa de note de vârf proaspete de citrice, Obsession continuă puternic, dar se ameliorează rapid. În doar câteva momente pe piele, arată o caracteristică florală distinctă înainte de a se dezvolta în straturile calde, dulci și adânci care durează toată ziua.

Rareori imitată datorită complexității sale uluitoare, această colonie este o alegere excelentă de parfum pentru bărbații care își doresc ceva unic, asertiv și care atrage atenția.

  1. Calvin Klein Eternity Aqua

Colonia Eternity de la Calvin Klein este atât de parfumată încât a generat o gamă întreagă de variații. Eternity Aqua, lansat în 2010, a fost dezvoltat cu scopul expres de a arăta partea mai rece a Eternity într-un parfum mai potrivit pentru bărbații moderni.

De la prima aplicare, parfumul profund hidratant și verde al castraveților proaspeți indică scopul Eternity Aqua. Completat de citrice, se transformă rapid într-o dulceață ușoară de prune și ardei înainte de a se îndulci în paciuli clasic.

Conceput pentru o zi fierbinte de vară, Eternity Aqua este o completare fantastică pentru multe dintre parfumurile mai bogate și profunde ale lui Calvin Klein (cum ar fi Obsession, mai sus). Se dezvoltă rapid după aplicare și dispare rapid. ia în considerare să iei o sticlă în geantă atunci când mergi la serviciu, astfel încât să îl poți aplica din nou înainte de a merge acasă sau într-un bar.

Comentarii

comentarii