Acasă Actualitate Centru non-stop de vaccinare anti-COVID-19 cu serul Pfizer, la Spitalul Județean Timișoara,...

Centru non-stop de vaccinare anti-COVID-19 cu serul Pfizer, la Spitalul Județean Timișoara, începând de săptămâna viitoare

827
DISTRIBUIȚI

Prefectul județului Timiș, Zoltan Nemeth, anunță că pe 23 martie va fi lansat, în premieră în România, un centru de vaccinare care să funcționeze non-stop la Spitalul Județean din Timișoara. Vor putea fi vaccinate până la 480 de persoane într-un interval de 24 și va fi folosit exclusiv serul produs de Pfizer-BioNTech.

„Începând cu 23 martie, în județul nostru, vor ajunge noi doze din vaccinul Pfizer, ocazie cu care o să fie deschis și primul centru de vaccinare din România care o să funcționeze în regim non-stop, în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.

Acest centru de vaccinare va funcționa cu 4 fluxuri pe zi și 4 pe timp de noapte și va putea deservi 480 de persoane în 24 de ore, 7 zile pe săptămână. Se va folosi doar vaccin Pfizer, iar datorită fluxurilor separate, cei vaccinați nu vor interacționa cu pacienții spitalului.

Îi felicit pe această cale, pentru munca depusă pentru deschiderea acestui centru de vaccinare, pe directorul DSP Timiș, Flavius Cionca și pe managerul Spitalului Județean dr. Raul Pătrașcu”, scrie prefectul Zoltan Nemeth, pe pagina sa de Facebook.

Comentarii

comentarii