Acasă Actualitate Cheful de ziua de naștere a lui Nicolae Ioțcu, spart de polițiști

Cheful de ziua de naștere a lui Nicolae Ioțcu, spart de polițiști

2324
DISTRIBUIȚI

Nicolae Ioțcu, fostul președinte al Consiliului Județean Arad, și-a chemat sâmbătă seara prietenii, la Moara cu Noroc, să-și sărbătorească ziua de naște. Cheful a fost spart însă de polițiști care au fost legitimate mai multe persoane, s-a aplicat o amendă de 5.000 de lei și s-a întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

„În seara zilei de 16 Octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Poliției orașului Ineu, Serviciul pentru Acțiuni Speciale și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică au desfășurat o acțiune de amploare la un local de pe raza localității Ineu.

În incinta localului și pe terasă avea loc o petrecere privată (aniversare), fiind legitimate aproximativ 40 de persoane care participau la eveniment.

A fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 5.000 de lei administratorului localului, fiind întocmit și un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

În perioada următoare urmează a fi identificate toate persoanele participante, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Aceste controale vor continua și în perioada următoare, atât în municipiu cât și în județ, în contextul creșterii numărului de infectări cu noul coronavirus atât la nivel național cât și local”, se arată în comunicatul IPJ Arad.

Comentarii

comentarii