Acasă Eveniment Cinci persoane rănite, două fiind în stare gravă, în urma unui accident...

Cinci persoane rănite, două fiind în stare gravă, în urma unui accident produs la Remetea Mare

DISTRIBUIȚI

Cinci persoane au fost rănite, două fiind în stare gravă, după ce un autoturism şi un autotren s-au ciocnit duminică, între Timişoara şi Lugoj. 

”Pe DN 6 Timişoara-Lugoj, la intrare în localitatea Remetea Mare, judeţul Timiş, un autoturism a colizionat frontal un autotren”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit primelor informaţii, cinci persoane din autoturism au suferit leziuni, dintre care două sunt rănite grav.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor specializate.

UPDATE:

În urma apelului primit prin 112, la ora 06:09, ISU Timiş a fost solicitat să intervină în urma unui accident rutier produs în localitatea Remetea Mare, pe DN6.

În accident au fost implicate 1 autotren, încărcat cu fructe, în care se afla doar șoferul și 1 autoturism cu 4 pasageri. În urma accidentului au rezultat 4 victime.

S-a intervenit pentru extragerea a 3 victime care au rămas încarcerate, 2 dintre acestea fiind inconștiente. La locul intervenției s-a deplasat și o ambulanță S.A.J. cu medic.

În urma efectuării manevrelor de resuscitare, o victimă a fost declarată decedată. Alte două victime au fost transportate spre spital. Conducătorul autotrenului nu a necesitat îngrijiri medicale.

Comentarii

comentarii