Acasă Sănătate CJAS Timiş a alocat 2,3 milioane lei laboratoarelor şi furnizorilor de...

CJAS Timiş a alocat 2,3 milioane lei laboratoarelor şi furnizorilor de imagistică

DISTRIBUIȚI

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiş a suplimentat bugetul alocat  laboratoarelor şi furnizorilor de imagistică din județ, pentru ca toți  asigurații care au nevoie de aceste servicii să  beneficieze de ele.

Astfel că, pentru luna decembrie bugetul laboratoarelor a ajuns, la suma de aproximativ 2 milioane 300 mii lei, iar în ceea ce priveşte furnizorii de imagistică ( RMN, CT, radioligie) bugetul pentru luna decembrie este de 2 milioane 201 mii lei.  În contract cu CJAS Timiş sunt 27 de  laboratoare şi 19 furnizori de imagistică. Bugetul total alocat  atât laboratoarelor, cât şi  furnizorilor de imagistică pentru anul 2017 este de 31.057.000 lei.

“Facem cunoscut faptul ca asigurații  pe baza biletului de trimitere, beneficiază de analize şi investigații de imaģistică gratuite,  la furnizorii aflați în relație contractuala cu CJAS Timiş.

Lista acestor unitați medicale poate fi  accesată pe site-ul instituție la adresa http://www.cnas.ro/cjastm/a precizat Victor Dumitraşcu, preşedintele-director general CJAS Timiş.

 

 

 

 

Comentarii

comentarii