Acasă Economic Clarificări privind primul apel pentru propuneri de proiecte în cadrul Programului IPA...

Clarificări privind primul apel pentru propuneri de proiecte în cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia

DISTRIBUIȚI

Secretariatul Tehnic Comun din cadrul BRCT Timişoara a organizat vineri, 10 iulie, evenimentul „Atelier de lucru pentru clarificări” în judeţul Timiş. Evenimentul s-a bucurat de prezenţa a aproximativ 50 de participanţi, reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, organizaţiilor non-guvernamentale, asociaţiilor non-profit, universităţilor, institutelor de cercetare, etc., care au dorit clarificarea aspectelor legate de derularea achiziţiilor secundare prin procedura PRAG, modalitatea de completare a formularelor de buget al proiectului, precum şi clarificarea grilelor de evaluare a proiectelor depuse: verificarea admisibilităţii, evaluarea tehnică şi financiară, verificarea eligibilităţii.
Secretariatul Tehnic Comun din cadrul BRCT Timişoara continuă şirul evenimentelor organizate în vederea asigurării informării adecvate a potenţialilor aplicanţi din zona eligibilă cu privire la modul de accesare a fondurilor alocate în cadrul primului apel pentru propuneri de proiecte din cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia, în valoare de 10.419.132 de euro. Următoarele evenimente de acest tip vor fi organizate la Reşiţa, pentru judeţul Caraş-Severin în data de 13 iulie, respectiv Dr. Tr. Severin, pentru judeţul Mehedinţi în data de 16 iulie.
Reamintim faptul că proiectele care vor fi depuse în cadrul acestui apel trebuie să se înscrie într-una dintre cele trei axe prioritare ale Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia: 1- Dezvoltarea economică şi socială, 2 – Mediu şi pregătirea pentru situaţii de urgenţă, 3 – Promovarea activităţilor „people to people.”, iar termenul limită pentru depunerea proiectelor este 29 iulie 2009, la sediul Secretariatului Tehnic Comun din cadrul BRCT Timişoara. Informaţii suplimentare se pot obţine accesând paginile de Internet: www.romania-serbia.net, www.brct-timisoara.ro, sau contactând serviciul Help Desk de la sediul BRCT Timişoara, str. Proclamaţia de la Timişoara nr. 5, jud. Timiş; Tel 0356-426360; Fax 0356-426361; e-mail: ipacbc@brct-timisoara.ro.

Comentarii

comentarii