Acasă Actualitate Clipul viral cu șoarecele de la magazinul Kaufland din Arad nu este...

Clipul viral cu șoarecele de la magazinul Kaufland din Arad nu este real. Înregistrarea a fost regizată – Video

1339
DISTRIBUIȚI

Clipul cu șoarecele filmat într-un magazin Kaufland din Arad este ”fabricat”. La această concluzie au ajuns oficialii companiei după ce au urmărit imaginile de pe camere de supraveghere.

”Cu privire la clipul video ce a circulat pe rețelele de socializare, din data de 10 martie 2018, cu imagini cu un șoarece ce ar fi fost surprins în magazinul Kaufland din Arad, compania Kaufland România revine cu noi detalii care dezvăluie condițiile în care a avut loc incidentul și care vin să consolideze poziția companiei față de această campanie orchestrată. 

Potrivit imaginilor video extrase de pe camerele de supraveghere din magazinul Kaufland din Arad, șoarecele a fost plasat în magazin, la raftul de lactate, înainte de a fi filmat”, se precizează într-un comunicat la Kaufland.

Imediat după ce clipul a devenit public, compania Kaufland România a precizat:

 ,,Avem motive bine întemeiate să credem că această filmare este orchestrată și parte dintr-o campanie bine pusă la punct de denigrare a companiei, începută în urmă cu 2 săptămâni. În magazinul din Arad ultima procedură de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a avut loc săptămâna trecută și, în urma acesteia, magazinul a primit raport verde din partea specialiștilor care au efectuat procesul. Vom sesiza Poliția și autoritățile și vom cere o anchetă în acest caz. Compania Kaufland România nu poate tolera șantajul și nici atacurile murdare și suntem pregătiți să ne adresăm organelor de urmărire penală și instanței de judecată pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate și luarea măsurilor legale care se impun.”

Comentarii

comentarii