Acasă Eveniment Şcoala nr. 2 Timişoara a câştigat pentru al treilea an „Cupa DHS...

Şcoala nr. 2 Timişoara a câştigat pentru al treilea an „Cupa DHS la îndemânare pe bicicletă”

403
DISTRIBUIȚI

FOTO

Luni, 2 aprilie, în Piaţa Unirii

Pentru al treilea an consecutiv, Şcoala nr. 2 Timişoara (str. Mureş, nr. 8) a câştigat primul loc şi cupa la concursul de ciclism, etapa judeţeană, „Cupa DHS la îndemânare pe bicicletă”, organizat în Piaţa Unirii Timişoara, luni, 2 aprilie, de către compania DHS, real,– Hypermarket, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş, Palatul Copiilor Timişoara şi Poliţia Timişoara.

Echipa câştigătoare, coordonată de prof. Adina Boeru, a fost formată din elevii Raluca Pricope, Eduard Mânzat, Bianca Bălan şi Alexandru Cozma. „Pentru al treilea an, elevii de la Şcoala nr. 2 au câştigat concursul. Copiii sunt foarte bucuroşi că au primit câte o bicicletă, premiul cel mare, iar anul acesta inclusiv profesorul coordonator a primit şi el o bicicletă. Unii copii care au participat şi la ediţiile anterioare au chiar două biciclete şi sunt foarte bucuroşi şi vor să se înscrie şi la anul şi să câştige. Vor fi pregătiri intense pentru faza naţională”, a spus prof. Broeru.

Urmează un maraton în 21 de oraşe, iar cei mai merituoşi dintre participanţi se vor întrece în faza naţională, care se va desfăşura la Bucureşti, în data de 7 iulie.

Şcoala nr. 2 are o tradiţie în ceea ce priveşte educaţia rutieră a elevilor. De 20 de ani participă şi organizează concursuri pe această temă. Următoarea competiţie, „Educaţie rutieră, educaţie pentru viaţă”, se va desfăşura vineri, 6 aprilie, la sediul unităţii şcolare.

Comentarii

comentarii