Acasă Actualitate Colibele improvizate de pe strada Legumiculturii, desființate de polițiștii locali

Colibele improvizate de pe strada Legumiculturii, desființate de polițiștii locali

DISTRIBUIȚI

După mai multe sesizări primite de la cetățeni, polițiștii locali au demolat, în 10 decembrie, cele patru colibe improvizate de oameni fără adăpost, la intersecția străzilor Legumiculturii și N.D. Cocea. Acestea erau construite pe un teren viran, unde a fost descoperită și o cantitate semnificativă de deșeuri.

Acțiunea polițiștilor locali s-a desfășurat în colaborare cu reprezentanții Biroului Salubrizare din cadrul Primăriei, ulterior fiind implicate și serviciile sociale, după ce s-au găsit și șapte persoane fără adăpost în construcțiile improvizate. Anul acesta, polițiștii au luat măsuri în cazul a 73 de astfel de adăposturi. După părerea autorităților, acestea pot reprezenta adevărate focare de infecție.

Poliția Locală Timișoara face apel și la cetățeni pentru depistarea construcțiilor de acest fel: „În cazul în care observă astfel de cazuri să sesizeze la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau pe emailul contact@politialoctm.ro, urmând a fi organizate acțiuni punctuale pentru luarea măsurilor legale și asanarea Timișoarei de astfel de focare de infecție”.

Comentarii

comentarii