Acasă Actualitate Comunitatea din Ghiroda se mobilizează pentru Flavius. Invitație la turneu de padel

Comunitatea din Ghiroda se mobilizează pentru Flavius. Invitație la turneu de padel

815
DISTRIBUIȚI

Comunitatea din Ghiroda lansează un proiect deosebit: pe 19 septembrie organizează un turneu de padel, unul dintre sporturile care devin tot mai populare. Scopul acestuia este ajutorarea lui Flavius Duluță, un tânăr de 23 de ani, fost dansator în ansamblul Cununa Timișului din Ghiroda, care a suferit o dublă fractură de coloană.

„În acest mod am ales să îl ajutăm pe cel care ne este prieten, Flavius Duluță (23 ani), un băiat cu suflet mare, plin de viață, tot timpul zâmbitor și optimist. Acesta a suferit un grav accident rutier suferind o dublă fractură de coloană. Operația și recuperarea în sine vor implica costuri ridicate, iar în acest moment singurul lucru pe care îl putem face este să îi fim alături și să contribuim financiar”, transmit organizatorii evenimentului.

Turneul Amical de Padel „Mișcare pentru Flavius” este organizat împreună cu Clubul Sportiv Comunal Ghiroda și Giarmata Vii. Padelul fiind un sport care se joacă în echipe de câte doi, turneul va fi împărțit pe 3 categorii: masculin, feminin și mixt. Programul evenimentului desfășurat în ziua de 19 septembrie este următorul:

10:00 – 11:00 – demonstrații pentru copii, cu instructori specializați.

11:30 – 18:00 – desfășurarea competițiilor.

 „Pentru participarea la turneu se percepe o taxă de 50 de lei/persoană, în care este inclus și un tricou personalizat. Cei care nu participă la turneu, dar își doresc doar tricoul, îl pot achiziționa la prețul de 75 lei. Profitul încasat din taxa de participare și din vânzarea tricourilor vor merge către Flavius.

Detalii organizatorice:

1. Taxa de participare se va achita la fața locului, în ziua evenimentului

2. Organizatorii vor asigura echipamentele necesare pentru desfășurarea jocului.

Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0727 008 247 (Bogdan Demea).

Vă așteptăm într-un număr cât mai mare să facem mișcare pentru noi și pentru Flavius”, mai transmit organizatorii.

Comentarii

comentarii