Acas─â Cultura Concert caritabil pentru Casa de Clovni

Concert caritabil pentru Casa de Clovni

484
DISTRIBUIȚI

Casa de Clovni ├«n colaborare cu Liga Studen┼úilor din Facultatea de Electronic─â ┼či Telecomunica┼úii invit─â timi┼čorenii la un eveniment caritabil, joi, 28 mai, ├«n Setup, la ora 21, pentru copiii de care se ocup─â asocia┼úia Casa de Clovni. ├Än cadrul evenimentului vor putea fi urm─âri┼úi Blazzaj, Alin Nica and the Band, Serious Road Trip ┼či mul┼úi al┼úii. “Casa de Clovni” a luat fiin┼ú─â ├«n septembrie 2003, c├ónd doisprezece animatori, arti┼čti de circ, educatori rom├óni ┼či francezi au venit s─â-i ├«nt├ólneasc─â pe copiii str─âzii din Timi┼čoara.
Asocia┼úia astfel format─â adopt─â o abordare original─â a lucrului cu copiii str─âzii, ├«n care circul se dore┼čte a fi o unealt─â de baz─â ce vizeaz─â integrarea copiilor ├«n societate.
P├ón─â nu demult, Casa de clovni ┼či-a desf─â┼čurat activitatea ├«n Parcul Rozelor, pe un teren pus la dispozi┼úie de Prim─âria Municipiului Timi┼čoara.
├Än prezent, ├«┼či desf─â┼čoar─â al─âturi de copii jocurile ┼či activit─â┼úile educative la Muzeul Satului B─ân─â┼úean, unde, oricine dore┼čte, poate s─â ia parte. To┼úi banii str├ón┼či din v├ónzarea biletelor la evenimentul de joi sunt dona┼úi Casei de Clovni.

Comentarii

comentarii