Acasă Cultura Concert caritabil pentru Casa de Clovni

Concert caritabil pentru Casa de Clovni

DISTRIBUIȚI

Casa de Clovni în colaborare cu Liga Studenţilor din Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii invită timişorenii la un eveniment caritabil, joi, 28 mai, în Setup, la ora 21, pentru copiii de care se ocupă asociaţia Casa de Clovni. În cadrul evenimentului vor putea fi urmăriţi Blazzaj, Alin Nica and the Band, Serious Road Trip şi mulţi alţii. “Casa de Clovni” a luat fiinţă în septembrie 2003, când doisprezece animatori, artişti de circ, educatori români şi francezi au venit să-i întâlnească pe copiii străzii din Timişoara.
Asociaţia astfel formată adoptă o abordare originală a lucrului cu copiii străzii, în care circul se doreşte a fi o unealtă de bază ce vizează integrarea copiilor în societate.
Până nu demult, Casa de clovni şi-a desfăşurat activitatea în Parcul Rozelor, pe un teren pus la dispoziţie de Primăria Municipiului Timişoara.
În prezent, îşi desfăşoară alături de copii jocurile şi activităţile educative la Muzeul Satului Bănăţean, unde, oricine doreşte, poate să ia parte. Toţi banii strânşi din vânzarea biletelor la evenimentul de joi sunt donaţi Casei de Clovni.

Comentarii

comentarii